Fant et nytt supersøtt design i dag! Kunne ønske jeg var flink med html koder selv, slik at jeg kunne laget mitt helt eget, unike design. Blir inpsirert til å ta lyse fine, vårlige bilder av fargene. Uheldigivs er det en liten stund igjen til våren enda, men det er ihvertfall blitt litt lysere. Veldig kjekt å komme hjem før det blir mørkt synes jeg. Har tittet tilbake i arkivet og funnet bilder som er tatt i sommer og høst, og gleder meg mer enn noen gang til snøen blir borte!


Jeg vil ha lys. Jeg vil ha vår og sommer. Jeg vil ta bilder utendørs av andre ting enn snø. Jeg vil slenge på meg en tynn jakke. Jeg vil ha nye søte sommersko og gå med søte sommerkjoler. Jeg er lei vinteren..bilder hentet fra weheartit.
er gjennomfør! Og det føles veldig bra. Var på høy tid å komme i gang igjen etter to måneder med sykdom og deretter julekjør på jobben. Som sikkert mange andre er også en av mine nyttårsforsetter å trene mer i 2012.Målet er å få til minst to turer til treningssenteret i uken, helst flere. Det kommer jo helt ann på hvor mye som skjer fra uke til uke. Dessuten har jeg planer om å få trent litt med rockering og balansepute her hjemme på stuegulvet også. Føles så godt nå i etterkant å ligge på sofaen, med god samvittighet etter en dag hvor mye har blitt gjort.

Laget forresten verdens enkleste og kjappeste wok etter treningen, som dere skal få oppskrift på i morgen :)


Jeg elsker strikkegenere og får ikke nok av de!  Har masse gensere i klesskapet mitt, men kun helt sikkert funnet plass til plaggene under også! Er du glad i strikk?

 

Timene flyr fort av sted når man setter seg ned med youtube for å finne ny musikk. Jeg hører på den rolige, fine musikken. Musikken du finner i serier som one tree hill og the o.c. Musikken som du av ren tilfeldighet trykker innom og hører på femten ganger på rad. Jeg hører på artister som ikke superkjente og står øverst på alle hitlistene. Leter alltid etter gode cover av mine yndlingssanger. Sier ikke at jeg ikke faller for enkelte hitliste sanger, det skjer! For et års tid siden skrev jeg ned haugevis av sanger. Den notatblokken må jeg finne igjen!

 

Fordi jeg finner så mange sanger jeg vil dele, tenkte jeg å legge med en sang i hvert innlegg. Hvordan er din musikksmak - hva hører du helst på?

 
Jeg ble superglad når jeg fikk se for noen uker siden at kremmerhuset skulle starte en nettbutikk. Har sjekket innom med jevne mellomrom og i dag fikk jeg se at den endelig er åpnet. Kremmerhuset er en av mine yndlings- interiørbutikker! De har så mye flott og det til en rimelig penge. Jeg har i kveld klikket hjem både julegaver og pyntegjenstander til gangen min.

Liker du kremmerhuset?

Hadde en kjempe fin dag i Oslo sammen med Maren :)


Forrige helgs trysiltur i noen få utvalgte bilder,


Høsten er fin! Det er så mange flotte farger og motiver. Derfor var jeg nødt til å bruke deler av min søndag på å ta bilder i solskinnet. Hva synes dere om bildene?:)

 


Å ta vann bider - det er vanskelig! Tar gjerne i mot forslag og tips til hvordan bildene kan bli bedre! Kameraet jeg bruker er Canon eos 550D, 18-55mm.


Her har jeg tatt fire bilder, med få minutters mellomrom. Tenk at jeg bare ved å snu meg rundt får fire så forskjellige bilder!
Kaffen smaker aller best sammen med en god venninne, prating og kakespising :-)
Jeg starter helt fra scratch! Kommer ikke til å sitte å messe oppatt og oppatt om hvor ubesluttsom og fram og tilbake jeg kan være når det gjelder bloggingen. Dere som har fulgt meg - vet jo det! Har gått lei av å blogge om hverdagslivet, derfor har jeg vurdert å slutte. Men jeg vil fortsatt dele bilder og da velger jeg å gjøre det her. Håper du vil følge meg videre.Solnedgang i Gran Canaria!  Canon eos 550d
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011


Kategorier


· 365 days · 52 weeks · Blogg · Blogglandia · Christmas time · Food · Foto · Hobby · I leiligheten · Livet · Mote · Tips & Anbefalinger · Ukens oppskrift

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits