trykk på bildet for å komme til photocathrine

Er en smule misunnelig på de som har ferie, er ute på ski og sitter i solveggen med en kopp kakao. Håper det blir like bra vær når jeg skal på hyttetur altså. Selvom jeg gleder meg utrolig mye til vår og sommer, er vinteren utrolig fin på dager som denne.


Har hatt et lite besøk av BabyLady denne uka, savner henne så fort hun er ute av døra igjen. Er så koselig å ligge på sofaen å klappe, kose og klemme. Skal nok stjele henne fra familien litt oftere fra nå av!

Jeg var i Trysil i helgen, sammen med familien for å besøke restsen av slekta :)Endelig er det skikkelig vinter! Ingenting som er flottere enn skikkelig frost i vinterhalvåret.Canon eos 550d
Det var i juli 2011 jeg hentet speilrefleksen min på postkontoret, canon eos 550d. Batteriet kunne ikke lades opp fort nok. Så fort det lyste grønt var det rett ut for å knipse. Utrolig moro å se hva man kan få til med et slikt kamera, derfor var juli egentlig en god foto måned. Jeg er ganske sikker på at mange bilder ikke har sett dagens lys på denne bloggen. Så hvorfor ikke vise det fram i en collage måned for måned fram til nå.Hvilket bilde er din favoritt? Jeg klarer ikke helt å velge ut  noen selv. Mange jeg liker på forskjellige måter.
Når man redigerer bilder er det fare for at man alltid redigerer de nogenlunde likt, istedet for å prøve noe nytt. Derfor satte jeg med ned og gjorde stikk motsatt av det jeg bruker gjøre, resultatet ser du nedefor. Varier du mye når du redigere dine bilder?


ps: ble helt elendig kvalitet etter opplastningen dessverre.
Det er svært sjelden jeg ser dagslys for tiden. Når jeg drar på jobb er det mørkt, når jeg kommer hjem er det mørkt. Når jeg jobber kvelden eller har fri er det som regel overskyet eller uvær, så da er det også mørkt.  Derfor ble jeg veldig glad når sola endelig tittet fram mellom skyene i dag. Får nesten litt vårfølelse, spesielt når jeg tar bilder som det nedenfor, men så kommer jeg på; hey, det er januar og vinteren har egentlig ikke kommet enda!Canon eos 550d


Hvilket bilde er din favoritt? :)

Var en rolig nyttårsfeiring. Var hjemme hos mamma og pappa i år og synes egentlig at det var ganske deilig. Koste meg med vin og god mat. Sent ble det også, vi var vel ikke i seng før rundt fire og det kjennes i dag - veldig trøtt og slapp. Fikk noen blinkskudd av rakettene også! Det ble mange faktisk, så det er mye bilder å gå igjennom. Men her er en liten smakebit ihvertfall.


Dette er første nyttårsaften med en speilrefleks! Jeg gleder meg til å knipse bilder klokken tolv.  Men det er jo ikke bare bare å knipse i veg. Jeg vil jo aller helst ha noen gode bilder også. Så har faktisk lest meg opp litt om hvilke innstillinger som er best å bruke og har store planer om å gå ut en god stund før klokken tolv. Slik jeg kanskje får øvd meg litt før det smeller for alvor! Med toppladet batteri og tomt minnekort skulle man tro man fikk til noen få gode bilder ihvertfall :)


weheartit

Det er gøy å se tilbake på bildene man har tatt og hvor mye bedre man blir på så kort tid. Disse bildene er fra dagen jeg fikk kameraet mitt i posten! Husker at det var kjempe gøy å gå rundt å knipse bilder med et skikkelig kamera.

Det er slik vinteren skal se ut! Disse bildene er tatt for et par uker siden, en tidlig morgen under soloppgangen.Nå som det nesten er mørkt døgnet rundt, finnes det mange anledninger til å ta med kameraet ut å få til noen stilige lysbilder. Hva synes du?canon eos 550d
En perfekt avslutning på forrige uke! Middag - latter og skravling ♥


Håper sola velger å titte fram igjen snart, sånn at jeg kan ta flere slike bilder.


canon eos 550d


Canon eos 550d
Wow, ufattleig vanskelig å få bra bilder av disse små fuglene. For det første kommer jeg ikke nær nok treet og jeg har ikke god nok zoom til å stå flere meter unna. For det andre så går de jo i ett med treet, de gjemmer seg bak greinene og flyr fram og tilbake hele tiden. Jeg skal få til et bra bilde en dag, øvelse gjør mester.

 
canon eos 550d
Når været er grått og trist, føler man ikke at man får fantastisk flotte bilder utendørs. Men jeg har ihvertfall fått tatt en del dråpebilder som jeg er ganske fornøyd med. Hvilket bildet er din favoritt?


Selvom man har et bra kamera er det ikke gitt at man får bra bilder. Øvelse gjør mester! Noen ganger trenger man litt inspirasjon - det trenger ihvertfall jeg. Derfor har jeg tatt turen innom we heart it. Jeg elsker den siden, der finnes det nemlig så mange flotte bilder. Her har jeg satt sammen noen bilder jeg likte godt og som jeg føler har gitt meg litt ny inspirasjon.


 weheartit
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011


Kategorier


· 365 days · 52 weeks · Blogg · Blogglandia · Christmas time · Food · Foto · Hobby · I leiligheten · Livet · Mote · Tips & Anbefalinger · Ukens oppskrift

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits