Har vært skikkelig slapp på bloggfronten denne uken. Andre ting har blitt prioritert rett og slett. Forhåpentligvis er det en bedre blogguke i vente. Trening og hobby sto i fokus denne gangen!

Har dere hørt om Epla.no, hvor man kan opprette sin egen butikk? Der kan man selge ting man har laget selv, klær, samle gjenstander eller hobby materialer. Tittet innom material delen forrige søndag og fikk se så mye fint som jeg hadde lyst på. Så jeg bestemte meg for å bestille litt, noe jeg ikke angrer et sekund på. Leveringstiden var kort, produktene fine og jeg fikk mye for pengene. Startet så vidt med litt smykkelaging på fredag. Kjempe moro når man har så mye fine perler og anheng. Lagde et par øredobber og et kjede.
Gjorde ferdig min første bestilling i går, og nå er hun allerede borte. Føler jeg har blitt litt bedre på symaskinene nå og dette ble den fineste jeg har laget så langt. Fant en fint mønster til kroppen som definitivt skal brukes flere ganger. Nå koser jeg meg med en tekopp og surfer litt rundt på hobbyblogger for å hente litt inspirasjon, ideer og tips.  Fikk knipset noen kjappe bilder før hun var ute av døren.


Lagde to par øredobber og et kjede for noen dager siden. Hentet en pakke fra panduro i går, så da blir det mer smykkelaging i løpet av helgen :) Moro - for det er lenge siden sist!
Dette ble mitt første syprosjekt på min nye symaskin, nemlig en vintertilda i blått med sokker og votter. Har faktisk fått en bestilling på en dukke også, som jeg skal komme i gang med i dag. Ble veldig fornøyd med denne - moro å komme i gang igjen etter et ganske langt opphold.

 


Gaven jeg ble aller mest overrasket over og litt ekstra glad for, var den ene gaven jeg fikk av mamma og pappa. På ønskelisten sto det penger til symaskin og hva lå så under treet? En symaskin! Har fått lært og testet ut litt. Jeg har tross alt nesten aldri brukt en symaskin før, men alltid hatt lyst til å lære. Veldig kjekt for meg som er glad i å sy Tilda dukker. Nå er jeg også klar for å lære å sy andre ting, som sminkepunger, toalettmapper osv. Øvelse gjør mester vet dere! 

Har du symaskin og er den i bruk?


bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011


Kategorier


· 365 days · 52 weeks · Blogg · Blogglandia · Christmas time · Food · Foto · Hobby · I leiligheten · Livet · Mote · Tips & Anbefalinger · Ukens oppskrift

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits