Er dere klare for noen grusomme FØR bilder! Slik så det ut når vi begynte å pusse oppe. Gangen var ikke første prioritet og ble ikke pusset opp før i høst. Og det er først nå jeg føler at alt er på plass. Eneste som nå mangler er å få noen bilder inni rammene på veggen.

Og her kommer det litt finere ETTER bilder.Driver å pusler litt i heimen om dagen. Finner fram litt pynt som har blitt satt bort og setter bort det som minner om jul. Etter jobb, bursdag, varetelling på jobben og deretter middag med jobben, har det ikke vært mange timene til overs denne helga, ei heller energi. Men i morgen har jeg endelig fri, så da er det soverommet som står for tur. Med et par nye lykter, putetrekk og blomster, tror jeg det skal bli riktig så fint :)

Her har dere noen bilder fra spisestuen.Jeg er så fornøyd med julegavene i år, jeg likte absolutt ALLE.  Spesielt disse to er jeg veldig fornøyd med. Denne brødboksen har jeg siklet på i flere år, for hver gang jeg er hos morfar står den så pent og pyntelig på kjøkkenbenken. Jeg har ikke vært i nærheten en gang, av å finne en finere boks noe annet sted. Ble superglad når jeg pakket opp den gaven. I tillegg fikk jeg disse flotte koppene, to av mamma og to av lillesøster. Disse har blitt nevnt en del ganger i håp om kanskje finne noen liggende under juletreet. Så nå står det også pent og pyntelig på min egen kjøkkenbenk. Koppene måtte jo få stå framme de også, kan jo ikke gjemme de bort i et skap!


bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011


Kategorier


· 365 days · 52 weeks · Blogg · Blogglandia · Christmas time · Food · Foto · Hobby · I leiligheten · Livet · Mote · Tips & Anbefalinger · Ukens oppskrift

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits