Lørdagskvelden ble brukt foran tv'n med god mat og drikke. Deilig å bare slappe av når man har jobbhelg. Hva brukte dere lørdagskvelden deres på?
Endelig et cafebesøk med Emilie igjen, en evighet siden sist!
Det føles godt å starte mandagskvelden med et skikkelig fotbad. Spesielt når man er skikkelig gjennomkald, trøtt og kje i kroppen. At jeg var åtte timer på jobb i går for å telle varer, merkes i dag for å si det sånn. I tilleg til gårsdagens dundrene hodepine, nattens få timer med søvn, og dagens stressene 9 timer på jobb. Så nå sitter jeg her i sofaen med føttene i glovarmt vann og kaffekoppen ved siden av meg. Føttene trengte litt oppmerksomhet i dag .

Etterpå skal jeg dulle meg inn i dyna, titte på tv og lese blogger resten av kvelden!! Vet dere om en blogg jeg bør titte innom?


Fordi jeg ble frarøvet halve helgen min - må jobbe i morgen! Så har jeg store planer om å nyte denne dagen fullt ut. Startet med å sove til over halv 11. Liker det egentlig ikke, fordi jeg føler så mye av dagen min blir borte, men det trengtes likvel. Nå koser jeg meg med en skikkelig lørdagsfrokost og ser på sport.

Hva er deres planer for lørdagen?
Nå skal jeg kose meg med en god frokost og se på "Ut i naturen: polarprinsessa". Cecilie Skog er en fantastisk dame! I går så jeg på "Ut i naturen: jenter til Kilimanjaro", hvor hun gikk sammen med åtte andre jenter. De skulle bestige Afrikas høyeste fjell på 5895m.


For en fin start på helgen. For det første fikk jeg sove lenge, altså 4 hele timer lenger enn det jeg pleier, så nå føler jeg meg uthvilt og fin. Hoppet rett i treningstøyet og fikk tatt en skikkelig styrkeøkt på treningssenteret. Oppvasken er tatt, frokosten er klar og skal nytes med en kaffekopp og en av mine favoritt serier; How I met your mother. Deilig, deilig. 

Fikk ordnet skikkelig opp i gangen i går kveld, og testet ut min nye støvsuger. Endelig en støvsuger som suger alt rask og rusk inn og ikke blåser det unna røret. Jeg kom til å tenke på det at jeg har jo ikke vist fram noen før og etter bilder av oppussingen som fant sted for godt over et halv år siden. Så senere i dag skal dere få noen flotte før og etter bilder av gangen min.

Hvordan startet deres lørdag?


Bildet fra første juledag
Uteplassen min har blitt offer for Dagmar. Jeg håper virkelig at den skal få litt lenger levetid, enn en sommer med bare regn! Når jeg våknet mandag morgen og tuslet en tur ut for å se hvordan det hadde gått etter stormen, var det mye rot som møtte meg i døra. Toppen av utelampa hadde blåst av, velkommen skiltet mitt hadde blåst ned trappa, og paviljongen min sto meget skjevt. Skruer var borte, jernet var bøyd, deler var ødelagt! Et skikkelig vindkast til, og hadde den falt helt sammen.Nå ligger den nedskrudd og trygt i carporten. Håper vi får fikset litt på den til våren igjen, så jeg slipper å kjøpe en ny.  

Verre hadde det gått hos naboene, hvor takbiter hadde blåst av og trær hadde falt ned. Heldigvis står det ingen veldig store trær på tomta som kan dele huset i to. Hvordan gikk det hos dere?


Om ikke lenge drar jeg avgårde på kino tur med ei jeg jobber med, jeg kan nesten ikke vente! Hvorfor? Fordi vi skal se new years eve som er proppet full med kjente skuespillere. Det er jo nødt for å bli bra. Garantert en feel good movie. Jeg har lagt ved traileren under, noen som har sett filmen på kino? Imens jeg venter, koser jeg meg med en kopp varm kakao toppet med masse krem.

 
I dag bestemte jeg meg for å stå opp litt tidlig, til tross for at jeg faktisk kan sove lenge! (Har senvakt) Kleskaos - hørt ordet før? Er det, det hjemme hos deg også?

Når man har så mye klær som jeg har, da kan det gå rimelig lang tid før du trenger å vaske et eneste plagg! Det finnes alltid noe å ha på seg her hjemme etter jobb. Etter en lang periode med sykdom har det ikke vært første priorietet å vaske, henge og brette tøy. Ei heller ha disse flotte tellekantene i klesskapet. Når man drøyer, drøyer og drøyer enda litt til, bygger det seg fort opp til kaos. Og kaos har det blitt! Derfor dro jeg alt ut av klesskapet i går kveld og satte i gang med klessvasken. Jeg satte meg på kanten av sengen, stirret på skapet. Prøvde å komme opp med en lur planløsing inne i skapet, slik at alle klærne kommer inn, med tellekanter og det hele.

Probelmet er ikke at jeg har for mye klær! Åneida - problemet er at skapet er for lite! Et walk in closet - det er det jeg virkelig trenger! Er sikkert ikke bare jeg som føler det slik?


 Det er lenge siden jeg har vært så forkjølet som jeg er nå. Feberen kommer og går, halsen er vond, nesen er tett, hosten er sterk og hodet er ondt. Du vet du er forkjølet når du står i dusjen, men det høres egentlig ut som du står på utsiden av badet, fordi du knapt kan høre vannet!

Verdens undergang er det ikke, men begynner å bli en smule lei. Nå har jeg gått syk i 6-7 uker. Når jeg er ferdig med en ting, pådrar jeg meg noe annet. Imunforsvaret er tydeligvis på bånn om dagen, og det rekker ikke å bygge seg opp mellom slagene.

Alt blir dog så meget bedre når det er håndball på tv, Norge - Angola. Når frøken Sulland kaster ballen inn i mål 9 ganger i løpet av 30 minutter. Ja da er det morro å se på Norge! Jeg hopper opp og ned i sofaen, veiver med armene, jubler, banner og sverter. Håndball er gøy! Takk og lov er det enda en del kamper igjen, for ja, Norge skal nemlig vinne VM!!

Ser dere på håndball?


Nå var det veldig godt med helg! Med fyr i peisen, mat i ovnen, stearinlys, pelspledd og mine favoritt serier som underholdning. Denne helgen har jeg ingen store planer, noe som er veldig deilig! Skal bare pusle litt rundt, vaske og pynte til jul :) Hva er dine planer for helgen?


 
God tirsdagsmorgen alle sammen :) Klokken er ikke mer enn kvart på 11 og jeg har allerede fått gjort en del. Har vært på enda et legebesøk i dag, som fortsatt ikke har gitt noen resultater. Så i morgen bærer det tilbake på jobb, så får vi se hvordan det går. Har rukket å ta en tur ut i finværet i dag for å knipse noen fine bilder. Prøvde meg nok en gang på fuglebilder og kom meg litt nærmere treet denne gangen. Om bildene ble bra gjenstår å se. Fortsetter vi å gi like mye mat som nå, har jeg nok mange sjanser enda på å få et klart, fint bilde. 
På tirsdag møtte jeg Emilie for en god start på¨dagen! Hvordan få en god start på dagen? Dra til jordbærpikene og spis en god frokost, drikk en god latte og prat masse. Håper det ikke blir lenge til neste gang! Se så fin Emilie var på håret! Hun kom nyklipt og nyrettet fra frisøren.


Usj, føler meg dårligere og dårligere for hver dag som går. Så idag har jeg vært hos legen og dratt hjem fra jobb i tillegg. Denne helgen skal jeg kun slappe av og forhåpentligvis bli mye bedre til en ny jobbuke.

Hva er dine planer for helgen?


Er det mørketiden som gjør det? Den siste uka har jeg følt meg skikkelig uggen. Vondt i hodet hver dag, en verkende kropp og kvalme som kommer og går gjennom hele dagen. Når jeg har kommet hjem fra jobb har jeg bare lagt meg strakt ut på sofaen og stort sett blitt der til senga kaller. Har faktisk sovet lengre enn vanlig på fridagene mine også, 11-12 timer er svært uvanlig for meg. De siste mnd har det blitt maks 8,5 timer. Håper det bedrer seg snart, ellers blir det nok en legetur på meg. Bruker stort sett å unngå legen så godt jeg kan, men nå er det lenge siden jeg har vært på helsjekk!

Hvordan føler du deg på høsten?


bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011


Kategorier


· 365 days · 52 weeks · Blogg · Blogglandia · Christmas time · Food · Foto · Hobby · I leiligheten · Livet · Mote · Tips & Anbefalinger · Ukens oppskrift

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits