Dette er en supergod lunsj/middag. Skikkelig sommermat, men jeg klarte ikke å dy meg, nettopp fordi det er fantastisk godt. Du trenger det på bildet nedenfor; reker, chilikreps i aioli, foccacia, tomat, praprika, salat og agurk.Jeg hadde foccaciaen i mikrobølgovnen i noen sekunder, så de fikk en liten lunk. Delte de i to og smurte på masse chilikreps. Jo mer jo bedre!Deretter la jeg resten av ingrediense lagvis! Volia, super enkelt og godt :)
Denne oppskriften har gitt meg hele fem middager! Så her får man mye for pengene, jeg er vel og merke kun en person i heimen da! Du trenger det på bildene under; kjøttdeig, ost, bacon, tacokrydder, løk, paprika, tomat, pizza saus, mais og pizzabunn fra toro, rik på fiber. I tillegg trenger du noen flak med nacho chips.

Start med deigen og la den heve litt samtidig som du forbreder resten. Stek kjøttdeigen og bacon samtidig og når det er gjennomstekt har du i tacokrydderet. Del opp løk, tomat og paprika. Jeg valgte å dele deigen i to slik at jeg fikk to runde pizza'er. Ha første på pizzasausen (italia, peppes) deretter, kjøttdeig, løk, paprika, tomat, mais, nacho chips og ost. Følg anvisningen på pizzadeig pakken, når det gjelder varme og tid.Serveres med rømmederssing fra peppes, eller noe annet om du har en annen favoritt. Dette tror jeg er den beste pizzaen jeg har laget, superenkelt og supergodt!!
Et mål for 2012 er å prøve ut nye matretter og ikke havne i fella hvor du spiser nesten det samme hele tiden. Året har startet godt må jeg si. Har nemlig prøvd ut fire nye retter, som alle var kjempe gode. Derfor vil jeg hver uke del en til to oppskrifter med dere. Jeg liker å kokkelere på kjøkkenet og da er det hyggelig å kunne dele litt på rettene.

Ukens oppskrift er purreløksdampet laks med potetstappe. Sitter og spiser det nå og det smaker veldig godt. Glemte i iveren etter å smake noe nyt,t å ta bilder. Derfor legger jeg like så greit med dette bilde - trykk på det, så får du all info du trenger.


Denne oppskriften skulle jo egentlig komme i går, men etter jobb, letasksjon etter en ledning, 1 time spinning, en varm dusj og nok en kyllingmiddag, var slaget tapt på mot jon blund!

Dette er deisidert den enkleste og kjappeste woken jeg noen gang har laget. Det gikk ikke mer enn ca 15 min fra jeg løftet rompa fra sofaen til jeg var tilbake med en tallerken på fanget. Alt du trenger er kylling, gulrot og aspargesbønner, pluss nanbrød! Sett ovnene på 200 grader og hiv i nanbrødet med en gang. Del opp kyllingen og bland med olje, aromat, paprikakrydder og litt grilkrydder. Hiv det i wokpanna og wok til det er nesten gjenomstekt, så har du oppi resten. Jeg brukte en frossen grønnsaksblanding, derfor det tok så kort tid! Men vil du bruke ferske grønnsaker, så tar det ikke så mye lenger tid det heller.

Serveres med en dert rømme eller creme fraiche som jeg har brukt. Sunt, enkelt, kjapt og godt!

 
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011


Kategorier


· 365 days · 52 weeks · Blogg · Blogglandia · Christmas time · Food · Foto · Hobby · I leiligheten · Livet · Mote · Tips & Anbefalinger · Ukens oppskrift

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits