Dette er en supergod lunsj/middag. Skikkelig sommermat, men jeg klarte ikke dy meg, nettopp fordi det er fantastisk godt. Du trenger det p bildet nedenfor; reker, chilikreps i aioli, foccacia, tomat, praprika, salat og agurk.



Jeg hadde foccaciaen i mikroblgovnen i noen sekunder, s de fikk en liten lunk. Delte de i to og smurte p masse chilikreps. Jo mer jo bedre!



Deretter la jeg resten av ingrediense lagvis! Volia, super enkelt og godt :)








Denne oppskriften har gitt meg hele fem middager! S her fr man mye for pengene, jeg er vel og merke kun en person i heimen da! Du trenger det p bildene under; kjttdeig, ost, bacon, tacokrydder, lk, paprika, tomat, pizza saus, maisog pizzabunn fra toro, rik p fiber.I tillegg trenger du noen flak med nacho chips.





Start med deigen og la den heve litt samtidig som du forbreder resten. Stek kjttdeigen og bacon samtidig og nr det er gjennomstekt har du i tacokrydderet. Del opp lk, tomat og paprika. Jeg valgte dele deigen i to slik at jeg fikk to runde pizza'er. Ha frste p pizzasausen (italia, peppes) deretter, kjttdeig, lk, paprika, tomat, mais,nacho chips og ost. Flg anvisningen p pizzadeig pakken, nr det gjelder varme og tid.



Serveres med rmmederssing fra peppes, eller noe annet om du har en annen favoritt. Dette tror jeg er den beste pizzaen jeg har laget, superenkelt og supergodt!!








Et ml for 2012 er prve ut nye matretter og ikke havne i fella hvor du spiser nesten det samme hele tiden. ret har startet godt m jeg si. Har nemlig prvd utfire nye retter, som alle var kjempe gode. Derfor vil jeg hver uke del en til to oppskrifter med dere. Jeg liker kokkelere p kjkkenet og da er det hyggelig kunne dele litt p rettene.

Ukens oppskrift er purrelksdampet laks med potetstappe. Sitter og spiser det n og det smaker veldig godt. Glemte i iveren etter smake noe nyt,t ta bilder. Derfor legger jeg like s greit med dette bilde - trykk p det, s fr du all info du trenger.






Denne oppskriften skulle jo egentlig komme i gr, men etter jobb, letasksjon etter en ledning, 1 time spinning, en varm dusjog nok en kyllingmiddag, var slaget tapt p mot jon blund!

Dette er deisidert den enkleste og kjappeste wokenjeg noen gang har laget. Det gikk ikke mer enn ca 15 min fra jeg lftet rompa fra sofaen til jeg var tilbake med en tallerken p fanget. Alt du trenger er kylling, gulrot og aspargesbnner, pluss nanbrd! Sett ovnene p 200 grader og hiv i nanbrdet med en gang.Del opp kyllingen og bland med olje, aromat, paprikakrydder og litt grilkrydder. Hiv det i wokpanna og wok til det er nesten gjenomstekt, s har du oppi resten. Jeg brukte en frossen grnnsaksblanding, derfor det tok s kort tid! Men vil du bruke ferske grnnsaker, s tar det ikke s mye lenger tid det heller.

Serveres med en dert rmme eller creme fraiche som jeg har brukt. Sunt, enkelt, kjapt og godt!








bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011


Kategorier


365 days 52 weeks Blogg Blogglandia Christmas time Food Foto Hobby I leiligheten Livet Mote Tips & Anbefalinger Ukens oppskrift

Linker


blogg.no F din egen blogg!

Design / Layout




hits